CTEK MXS 10

CTEK

12V AGM akkumulátortöltő

59 900 Ft
Mennyiség

Leírás
A '90-es évek közepén az akkumulátorok nagyfokú műszaki fejlődésen mentek keresztül, és éppen emiatt van szükség arra, hogy akkumulátorainkat hozzájuk illő, új rendszerű töltőkészülékkel töltsük. A CTEK teljesen új rendszert fejlesztett ki, amely eleget tesz ezeknek az új követelményének, és ez az, amiért a cég 8 lépésből álló töltési karakterisztikája világszerte szabadalommal védett. Tehát nem csupán a műszaki fejlesztés miatt jobbak a CTEK töltők, hanem azért, mert egy teljesen új, egyedülálló rendszer lett kifejlesztetve.
 • Mindig biztos indítás
 • 2x hosszabb akkumulátor élettartam
 • Mindig 100%-os töltöttség
 • 100%-os akkukapacitás kihasználás
 • Teljesen automata
 • Felhasználói hibák ellen védett
 • 5 vagy 2 év garancia
 • Újraélesztő, felújító üzemmód
 • Csepptöltés
 • Akár hónapokra is az akkun maradhat
 • Okos kiegészítőkkel bővíthető

10 nyomós érv a CTEK töltők mellett

 1. 3 egymást követő évben‚ a legjobb teszteredménnyel rendelkezik.
 2. Biztonságra tervezve: A felhasználó, a személygépkocsi elektronikus rendszere, és az akkumulátor biztonsága végett.
 3. Teljesen új, saját szabadalmaztatott rendszer, a jelenlegi akkumulátorokra és járművekre kifejlesztve.
 4. Kisméretű és kézhez álló,rendkívül könnyen használható, mégis igen erőteljes és hatékony.
 5. Bármilyen időjárási vagy hőmérsékleti körülmények között használható (bármi legyen is), mivel a készülékek erős kivitelűek és külső használatra készültek - mindegyik készülék IP44-65 védelemmel rendelkezik (freccsenő víz és por ellen védett), valamint -20 és +50 °C között használható.
 6. Szép és praktikus formatervezés: megnyerő kivitel, könnyen magával viheti az ember, egyértelmű és könnyen tanulható a kezelése.
 7. Igen rugalmas akár a töltés helyszínén, akár a töltési módja tekintetében különböző járművekben, ólomsavas akkumulátorokon, alkalmazási helyen és körülmények között. Hónapokig töltési üzemmódban hagyhatók az akkumulátorok gondozása végett.
 8. Az áruk is kedvező: rendkívül jó és praktikus, kompatibilis és kímélő az akkumulátorhoz és a járműhöz, és mindezen túlmenően még az áruk is méltányos.
 9. A CTEK OEM ügyfelei (Porsche, Mercedes, Maybach, Harley Davidson, Aston Martin, Bentley, Lambourghini és Ferrari) igazolhatják a készülékek minőségét és magas műszaki színvonalát.
 10. Az 5 év vásárlói garancia, valamint a 2 év professzionális "gyakori használatra szóló" garancia már önmagában is sok mindent elmond a magas műszaki színvonalról és kötelezettségvállalásról.
12 V-os akkumulátorhoz, 8 lépcsős töltési technológiával. Ugyancsak nagyméretű általánosan használható töltő, de azoknak, akik nagyobb járművet használnak, mint például személygépkocsi, lakókocsi vagy hajó. Gyorsabban tölt mint a MULTI XS 3600.   Tápegység /Supply/ üzemmódban akkumulátor nélkül is szolgáltat energiát. Tökéletes akkumulátortöltésnél, mert a régi beállítást nem felejti el. A felújítási /Recond/ üzemmódban helyreállítja a savlerakódást, amely a nagymértékben lemerült akkumulátorokra jellemző. Növeli az akkumulátor élettartamát és visszaállítja kapacitását. 

A lemerült akkumulátort 10 perc alatt feltölti.
TÖLTŐFESZÜLTSÉG 14.4/14.7/15.8 /13.6 V
TÖLTŐÁRAM Max. 10 A
TÖLTŐ TÍPUSA 8 lépéses, teljesen automatikus töltési ciklus
AKKUMULÁTOR TÍPUSA 12 V-os ólomsavas akkumulátorok
AKKUMULÁTOR KAPACITÁSA 20?200Â Ah, akár 300 Ah a karbantartáshoz
SZIGETELÉS IP-65 (fröccsenés- és porálló)
Termék részletei
15 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on