Exide AGM 800
  • Exide AGM 800

Exide EK800

Exide

12V, 80Ah AGM akkumulátor

48 900 Ft
Mennyiség

Leírás

Az Exide Technologies a világ második legnagyobb autó akkumulátor gyártója. Tevékenységi körébe tartozik ólom-savas és nikkel-kadmium akkumulátorok készítése, újrafeldolgozása, valamint vezető szerepet játszik különféle környezetbarát technológiák, például hibrid járművek fejlesztésében.

A főbb európai mikrohibrid járműgyártókkal közösen kifejlesztve, az Exide AGM (Absorbent Glass Mat) a leghaladóbb technológiát képviseli, mely optimális teljesítményre képes még extrém ciklusos alkalmazások esetében is, úgy a gyors feltöltés, mint a részleges töltöttségi állapotban való működés esetében. Ezek a tényezők nagyon fontosak a Start&Stop rendszerekkel és a regeneratív fékekkel felszerelt mikrohibrid járművek számára.
- A gyári alkatrészekkel azonos technológia és minőség
- Extrém teherbíró képesség: háromszor nagyobb tartósság a ciklikus alkalmazások esetében egy hagyományos akkumulátorral összehasonlítva
- Maximális biztonság: VRLA nyomásszabályzó szelepek által hermetikusan lezárva, a felszíni gázok újrakeveredési elvén alapul. Optimális biztonság az utastérbe való beszerelés esetében is.

Névleges feszültség (V) 12
Kapacitás K20 (Ah) 80
Hidegindító áram/EN (A) 760
Kapcsolás 0
Csatlakozó pólus 1
Max. hossz (mm) 315
Max. szélesség (mm) 175
Edényzet max. magassága (mm) 190
Max. teljes magasság (mm) 190
Az akkumulátor jellemzői J+ 
Termék súlya 23kg
Termék részletei
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on