A Patricar hangnyomás versenyeket szervező csapata, országos szintű bajnokságot hirdet! Olyat amilyenben még nem volt részed! Nem fontos ott lenned minden versenyen, ha bajnok akarsz lenni, de ami fontosabb, hogy megdönthetetlen eredményed legyen!
Mind a 8 kategóriánkban országos bajnokot hirdetünk amit egy exklúzív díjjal jutalmazunk!

Bajnokság szabályzata:
Akkor lehet valaki résztvevője a bajnokságnak, ha legalább 4db általunk szervezett versenyen részt vett és legalább 4 alkalommal helyezést ért el a saját kategóriájában. Az autó és versenyzője mérési típusonként csak 1 kategóriában indulhat a bajnokságon.
Ami viszont a legfontosabb, hogy egyik versenyen se döntsék meg a rekordját az adott kategóriában. Amennyiben valaki a rekordját megdönti az utolsó versenyig, úgy elbitorolják tőle a bajnoki cím esélyét. A bitorló csak akkor jogosult a bajnoki címre, ha az imént leírt feltételeknek megfelel. Ha az év utolsó versenyéig nem felel meg a fentieknek a bajnok az eredeti fél marad. Ha eredmény egyelőség fordul elő az utolsó versenyen és nincs már lehetősége senkinek se javítani a 2 legnagyobb eredmény átlaga a döntő. A bajnoki díjkiosztó az év utolsó versenyén esedékes ahol személyesen kötelező részt venni.

Támogassuk a bajnokokat!
Mivel ez a sport koránt sem filléres dolog, nem árt, ha a befektetett sok 100.000Ft-ból viszont is lát valamit a versenyző. Év közben van lehetőség támogatásra, amit bárki megtehet. A legkisebb tétel 1.000Ft a teteje pedig nincs korlátozva. Aki a bajnokságon indul, nem kötelező, de neki illő egy 5.000Ft-os támogatói hozzájárulást tennie. Az év során összegyűlt pénzt, év végén a bajnokok közt osztjuk szét. Bárki lehet a bajnok még akár te is! Te örülnél egy kis ösztönzésnek? Tartsd ezt szem előtt és támogasd a sportot és az MDF port nyelt, izzadsággal küzdő versenyzőket.

Kövess minket Facebook-on