Akciós termékek

Januártól már részletre is megvásárolhatod minden termékünket. Kis türelmed kérjük a fejlesztések folyamatban vannak.

Készítse elő okmányait,
amire szüksége lesz:

 • érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány (új típusú, kártyaformájú vezetői engedély, vagy érvényes útlevél) és lakcímkártya
 • érvényes adóigazolvány
 • gáz- vagy villanyszámla

Biztosra akar menni?
Nyomtassa ki az online hiteligénylési segédletet! Ha úgy érzi, szüksége lehet rá, nyomtassa ki ezt az oldalt is, és használja az online igénylés során!

Elakadt? Kérdése van?
Hívjon minket a 06/30-56-26-744-es számon!

Hiteltermék:

Referencia THM: 34,49%
, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén.
Futamidő: 8-48 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 30,00%. Kezelési díj: 0 Ft. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft felett minimum a vételár 20%-a.

Reprezentatív példa a hiteltermékek összehasonlítása céljából: Vételár: 625 000 Ft, önrész 125 000 Ft, hitelösszeg 500 000 Ft, futamidő 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat 30,00 %, kezelési díj 0 Ft, referencia THM 34,49%, havi törlesztőrészlet 21 225 Ft, törlesztőrészletek összege: 764 100 Ft, a fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 764 100 Ft.

 A Mátra Netshop Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja.

 Érvényes a hatályos hirdetmény szerint.

 A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

Kérdések

Válaszok

Szükséges-e a hitelbírálat, ha már meglévő ügyfél vagyok?

Igen, mivel minden hiteligénylés új bírálatot von maga után, és a szükséges okmányok listája is csak a hitelkérelem felrögzítése után lesz végleges.

A megrendeléstől számítva mikor kapom meg a terméket?

A termék fogyasztóhoz jutása általában 1-2 nap alatt le szokott zajlani. Ennek feltétele, hogy a bank által megadott szükséges dokumentumokat Ön összegyűjtse és elpostázza az üzletnek. Az üzlet azokat leellenőrzi, és ha rendben találja, akkor kiszállítja Önnek a terméket.

A hitel szerződéscsomagot én kapom vagy a bolt?

Amennyiben hiteligénylése a bank által elfogadásra kerül az Ön által megadott adatok alapján elektronikusan előáll a szerződés, melyet a nyomtatás/mentés gombra kattintva számítógépére lementhet vagy azonnal ki is nyomtathat. Elfogadás esetén Ön minden esetben kap egy e-mailt is az igénylés során megadott címre, amelyben szereplő linkre kattintva Ön szintén mentheti/nyomtathatja szerződését.

A hitel szerződéscsomagot a banknak vagy a boltnak küldjem?

A szerződéses csomagot mindig az üzlet számára kell visszaküldeni.

Ha technikai hiba lép fel, kinek kell jelezni? Üzletnek vagy a banknak?

Technikai hiba esetén, kérjük, az üzlettel vegye fel a kapcsolatot!

Feltételek és dokumentumok:

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • Magyarországon levő állandó lakcím
 • igazolt, rendszeres jövedelem
 • munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Szükséges dokumentumok:

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

Magyar hatóság által kiállított

 • érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
 • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
 • érvényes útlevél és lakcímkártya

Egyéb dokumentum:

Érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:

Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti száma másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:

 • Ha Ön munkavállaló: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
 • Ha Ön vállalkozó: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
 • Ha Ön őstermelő: Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
 • Ha Ön nyugdíjas: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról

Letölthető dokumentumok: munkáltatói igazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.

Ügynöki tájékoztató:

a)
cégnév: Mátra Netshop Kft.
székhely: 3359 Tenk Fő út 71.
Cégjegyzékszám: Cg. 10-09-030953

felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39. központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu

b) Táraságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

c) Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Bank Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

d) Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban nem részesül.

 

Online hitelkérelem gyakori hibái és fontos tudnivalói

Összegyűjtöttünk pár előforduló problémát az online hiteligénylés során. Reméljük, mindazok segítségére lehetünk, akik először vágnak bele a hiteligénylés kényelmesebb módjának kipróbálásába.

 • Javasoljuk, hogy ne freemail-es e-mailcímmel regisztrálj és elérhetőségnek se azt a címet add meg, mert általában nem érkeznek meg a hiteldokumentumok. Preferált e-mail kiszolgáló: Google, Gmail.
 • A hitelkérelem kitöltésekor figyelni kell, hogy a személyigazolvány, lakcímkártya, adókártya, munkáltatói igazolás stb. alapján pontosan töltsük ki az adatokat. 
 • A kérelembe beírt állandó lakcímnek minden esetben meg kell egyeznie a lakcímkártyán szereplővel
 • A kinyomtatott hitelkérelmen aláírásban, dátumban nem lehet javítás
 • A hitelkérelmet kérjük, kék tollal írja alá, a teljes nevet javítás nélkül
 • Figyelem! A webshopba facebook felületről bejelentkezők figyeljenek a kérelemben megjelenő névre (a facebook felhasználónév eltérhet a valós család és vezetéknévtől)
 • Közüzemi számlának elfogadható: villany, gáz, víz, vagy ha van vezetékes telefon, vezetékes telefonszámla. Mobilszámla nem jó.
 • Munkáltatói igazolás csak banki formanyomtatványon elfogadható, Cetelem munkáltatói igazolás letölthető oldalunkról.
 • Amennyiben átutalásos fizetési módot választasz, szükséges mellékelni az utolsó havi bankszámlakivonatot, amin nem lehet letakarni vagy áthúzni a bankszámla kivonaton szereplő tételeket.
 • Rokkantnyugdíjas hiteligénylő esetén minden esetben szükséges úgynevezett Rokkantsági határozat (aktuális, a Nyugdíjfolyósító által kiadott határozat).
 • Az Internetes felületen kitöltött hitelkérelem csak egy előzetes hitelbírálat, önmagában nem egyenlő a szerződés megkötésével.
 • Nagyon becsapós az előzetes hitelkérelemben az alábbi kérdés:
  "Kijelentem, hogy a hitelkérelem benyújtásának időpontjában ellenem adósként, adóstársként, egyéb kötelezettként adósságrendezési eljárás van folyamatban"
  Többszörösen ajánlott elolvasni és értelmezni.