Pioneer DEH-S320BT

Pioneer

CD-Bluetooth-USB-AUX autóhifi fejegység

51 900 Ft
Külső raktáron: Érdeklődjön
Leírás

Ez az 1-DIN Bluetooth fejegység új szabványokat állít fel az audio teljesítmény és a csatlakoztathatóság szempontjából. Ennek ellenére nagyon könnyen kezelhető.

A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes kihangosítást, valamint vezeték nélküli zene streamelést okostelefonjáról. A Pioneer egyedi Advanced Sound Retriever technológiájának köszönhetően a hangminőség a lehető legközelebb áll az eredeti felvételhez. Két Bluetooth telefont is csatlakoztathat egyszerre.

Egyszerűen csatlakoztassa Android okostelefonját vezeték nélkül (Bluetooth-on keresztül), és biztonságosan élvezze a Spotify alkalmazást (mind a Free, mind a Premium Spotify felhasználók számára) vagy a Pioneer Smart Sync alkalmazást, amely az okostelefonját egy teljesen új szintre hozza.

A DEH-S320BT egy igazi csúcsminőségű autó audiorendszer. Olvassa a FLAC fájlokat, és 13 sávos Grafikus EQ-vel és a fedélzeti MOSFET 50 W x 4 erősítővel van felszerelve. A 2 RCA használatával csatlakoztasson más alkatrészeket, például hangszórókat, mélysugárzókat, erősítőket a még sokoldalúbb felhasználáshoz.

Termék részletei
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on