EBC Premium féktárcsa
  • EBC Premium féktárcsa

EBC Turbo Groove féktárcsa

EBC Brakes

Speciálisan fúrt és nútolt sportféktárcsa

0 Ft
Mennyiség

Leírás

A speciálisan fúrt és nútolt sportféktárcsa egyedi tulajdonsága, hogy a bemarás egészen a tárcsa széléig kifut és ezáltal a szennyeződések, anyagmaradványok, továbbá a fékbetétből felszabaduló gázok, maradéktalanul eltávoznak. Ez biztosítja a fékbetét egyenletes és párhuzamos kopását, ezenfelül a Turbo Groove bemarás még plusz levegőt továbbít a tárcsa és fékbetét közé, ezzel elősegíti a fékrendszer jobb hűtését. Az EBC Turbo Groove Disc aranyszínű horgany réteggel van bevonva, ami azokat a részeit védi a korróziótól, amik nem érintkeznek a fékbetéttel. A Turbo Groove Disc nincs teljesen átfúrva (mint sok  hasonló termék), és ennek az egyedi megoldásnak köszönhetően nem keletkeznek repedések a furatok peremén, ami komoly fékhatás romlást és fékbetét roncsolódást eredményezhet. Ez az egyedi megoldás  tökéletes fékgáz-elvezetést biztosít, és a zsákfuratoknak köszönhetően kizárt a tárcsa átrepedése, ami egyes átfúrt tárcsáknál előfordulhat. A Turbo Groove Disc precízen van megmunkálva és tökéletes a kiegyensúlyozása. Talán a legtöbb különleges és mérhetően hasznos műszaki megoldást és igényességet magában hordozó, minőségi féktárcsa manapság.

FIGYELEM KEDVES VÁSÁRLÓNK!

  • Az új féktárcsa felszerelésénél különös figyelemmel kell elvégezni a kerékagy tárcsával érintkező felületének megtisztítását és a rögzítés után nagyon ajánlott mérőórával leállítani a tárcsa egyenes futását, mert ezzel komoly problémákat előzhetünk meg.
  • A fúrt és mart felületű féktárcsák fékezés közben mindíg zajosabbak, mint a sima felületű változatok ezt vegye figyelembe a választásnál.
  • Az EBC féktárcsáknál alkalmazott korrózió védelem nem azonos a rozsdamentesség fogalmával, de azokban az országokban ahol a jégmentesítést környezetbarát anyagokkal végzik, akár éveken keresztül sértetlen maradhat a féktárcsák bevonata. Sajnos a hazai, agresszív csúszásmentesítő anyagok már rövid idő alatt károsíthatják a tárcsák bevonatát, ám ez csak esztétikai kérdés és ettől féktechnikai tulajdonságuk kifogástalan marad.
  • Az autódhoz pontosan illeszkedő termékről és árról kérd segítségünket email illetve telefon formájában.
Termék részletei
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on