EBC Turbo Groove féktárcsa
  • EBC Turbo Groove féktárcsa

EBC Black-Dash féktárcsa

EBC Brakes

Legújabb fejlesztés, mart hornyokkal

0 Ft
Külső raktáron: Érdeklődjön
Leírás

Ez a legújabb fejlesztésű, mart hornyokkal ellátott sportféktárcsa, amely egy újfajta fekete műanyag réteggel van bevonva, ami mérföldkő a korrózióvédelmi technológiában. Jelentősége, hogy ez a réteg, azokon a helyeken, ahol a fékbetét nem fekszik fel, megmarad és esztétikai szempontból összehasonlíthatatlan egy hagyományos rozsdás, só marta tárcsával. A tesztelések alkalmával, (TERMÉSZETESEN AZ ANGLIÁBAN HASZNÁLATOS VEGYSZEREKET ALKALMAZVA) alávetették a Black-Dash féktárcsákat egy 480 órás sós, ködszórásos tesztnek, ahol bizonyították a tartósságukat szélsőséges körülmények között is. Ezt a különös megjelenésű tárcsát elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nyitott "felni-dizájnos" autójuk van, de természetesen minden, szép kidolgozást kedvelő autósnak is kitűnő megoldás lehet. Általában a látványos féktárcsákról nem minden esetben mondható el az, hogy műszakilag is igényesek, de az "USR" sorozat erre egy jó ellenpélda, mert jellemzőiben ugyanolyan pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, mint az EBC Brakes többi nagyteljesítményű sporttárcsája. Összehasonlítva az EBC Brakes vagy egyéb gyártók által forgalmazott sport féktárcsákkal, az USR tárcsa lényegesen kevesebb zajt ad fékezés közben.

FIGYELEM KEDVES VÁSÁRLÓNK!

  • Az új féktárcsa felszerelésénél különös figyelemmel kell elvégezni a kerékagy tárcsával érintkező felületének megtisztítását és a rögzítés után nagyon ajánlott mérőórával beállítani a tárcsa egyenes futását, mert ezzel komoly problémákat előzhetünk meg.
  • A fúrt és mart felületű féktárcsák fékezés közben mindíg zajosabbak mint a sima felületű változatok ezt vegye figyelembe a választásnál.
  • Az EBC féktárcsáknál alkalmazott korrózió védelem nem azonos a rozsdamentesség fogalmával, de azokban az országokban ahol a jégmentesítést környezetbarát anyagokkal végzik, akár éveken keresztül sértetlen maradhat a féktárcsák bevonata. Sajnos a hazai, agresszív csúszásmentesítő anyagok már rövid idő alatt károsíthatják a tárcsák bevonatát, ám ez csak esztétikai kérdés és ettől féktechnikai tulajdonságuk kifogástalan marad.

  • Az autódhoz pontosan illeszkedő termékről és árról kérd segítségünket email illetve telefon formájában.
Termék részletei
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on