• Új
  • Akciós ár!

CTK Mastic 2kg

CTK

Hang és korrózió gátló massza

7 500 Ft
6 990 Ft Kiárúsítás
Mennyiség

Leírás

CTK Mastic korrózióvédelmű hangszigetelő massza. Ezt a massza alapú butil-gumit úgy tervezték, hogy a járművek fém részeit megvédje a korrózió ellen. A CTK Mastic rendelkezik hangelnyelési és rezgéscsillapító tulajdonságokkal. Száradás után védőréteget képez a kezelt felületen, amely ellenáll a mechanikai hatásokkal szemben.

Ez a massza alkalmas arra, hogy, megvédje autóját, és különböző acélszerkezeteket a rozsdától. Hangszigetelő és rezgéscsillapító tulajdonságokkal is rendelkezik. Száraz, por és zsírmentesített tiszta felületen használjuk. Száradás után a kezelt felületen a felhordott anyag ellenáll a mechanikai hatásoknak. Ha szükséges, használat előtt oldószeres hígítás megengedett. Anyagszükséglet: kb. 1,2-1,5 kg / 1 m2, 1 mm vastagsággal. Az anyag tűzveszélyes! A munka során a helységet szellőztetni szükséges. Használat alatt védőkesztyű és maszk használata ajánlott.

A termék tárolása:
Szigorúan zárt tartályban tárolandó, gyermekektől elzárva, tűztől távol, közvetlen napfénytő védett helyen. Összetétele: bitumen, butil-gumi, ipari olajok, töltőanyagok, oldószer.
Lejárat dátuma: garantált lejárati dátum 12 hónap, a gyártási naptól. Üzemi hőmérséklet -30°C és +80°C.

Termék részletei
11 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on