CTK Silencefix 5

CTK

Zaj és hő szigetelő (500x400mm)

2 750 Ft
Külső raktáron: Érdeklődjön
Leírás

A SilenceFix egy új és a legjobb prémium hangelnyelő a CTK-tól. Hiper rugalmas, deformálódása után visszanyeri eredeti alakját. Könnyen elnyeli a zajokat, ugyanakkor puha tömítőanyagként és rezgéscsillapítóként szolgál az autó utasterének műanyag részeihez.

Telepítési útmutató: a CTK SilenceFix telepítési hőmérséklete minimum +10°C. Alaposan tisztítsd meg a felületet a szennyeződésektől, portól és a zsírtól. Ollóval vagy késsel vágd az anyagot a megfelelő méretűre, majd a papírt távolítsd el közvetlenül a használat előtt. Telepítéskor figyeljünk, hogy elkerüljük a légbuborékok kialakulását a felület és az anyag között.

Ajánlott zaj csökkentésre

Lap mérete 500 mm x 400 mm ( 0,2 m2)

Vastagság 5 mm 

Súly 1 m2 - (kg) -  0,30 kg / m2 ( 0,06 kg / db)

Fekete szín

25 db / doboz  (5 m2)

Alkalmazási terület:

A hang- és rezgéscsillapító lapok személygépkocsik, veterán és hobby autók teljes felújításakor, tehergépjárművek, utasszállító járművek, gépipar, légtechnikai berendezések zaj- hangcsökkentésére használhatók.

SilenceFix egy új és a legjobb prémium hangelnyelő a CTK-tól. Hiper rugalmas, deformálódása után visszanyeri eredeti alakját. Könnyen elnyeli a zajokat, ugyanakkor puha tömítőanyagként és rezgéscsillapítóként szolgál az autó utasterének műanyag részeihez.rrTelepítési útmutató: a CTK SilenceFix telepítési hőmérséklete minimum +10°C. Alaposan tisztítsd meg a felületet a szennyeződésektől, portól és a zsírtól. Ollóval vagy késsel vágd az anyagot a megfelelő méretűre, majd a papírt távolítsd el közvetlenül a használat előtt. Telepítéskor figyeljünk, hogy elkerüljük a légbuborékok kialakulását a felület és az anyag között.

Négyzetméter ár: 10950Ft/m2

Termék részletei
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on