CTK wavefix 15

CTK

Zaj szigetelő (500x400mm)

3 630 Ft
Külső raktáron: Érdeklődjön
Leírás

Az egyik leghatékonyabb hangelnyelő anyag, amely jelenleg a piacon kapható (hasonló vastagságú anyagokhoz viszonyítva). A CTK WaveFix 15 egy öntapadó, nagyon rugalmas, nagyon puha és finom tapintású speciális poliuretán memória hab. Nagy hangelnyelés jellemzi a közepes és magas frekvenciákon (zaj, fütyülés) és jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Hangelnyelő hatása tovább javítja az akusztikus hangzást.  Megakadályozza a pára felszívódását, a mikroorganizmusok fejlődését, véd a gombák és baktériumok elszaporodása ellen. A CTK WaveFix 15 porózus szerkezettel rendelkezik, félig nyitott és részlegesen zárt cellák kombinációjával, nagy sűrűséggel, diverzifikált méretekkel és szabálytalan formákkal. A zárt cellák izolálják / blokkolják a zajt és a hőt, a nyitott cellák hatékonyan elnyelik a hangokat. Ennek köszönhetően a WaveFix 15 egyszerre működik két különböző területen. A hullám profilozás növeli az aktív hangelnyelő felületet, melynek köszönhetően a hangelnyelés nagyobb, mint a sima felületű anyagoknál. A habot az úgynevezett alakmemória-effektus jellemzi, vagyis még erős tömörítés után is fokozatosan visszatér az eredeti formájára. A nagyon puha és rugalmas szerkezetnek köszönhetően a CTK WaveFix 15 habok nagyon egyszerűen felrakhatóak lapos és szabálytalan felületekre, még akkor is, ha azok igen bonyolult alakúak. Felhasználható ajtókárpitoknál, tetőkárpitoknál, műszerfalaknál stb. 

Nem toxikus, szagtalan, nedvességgel és UV-sugárzással szemben ellenálló termék, amely több évig nem bomlik le a légköri körülmények hatására. A habszőnyeg használható az autóiparban és zárt térben, olyan helyeken, ahol nincs közvetlen víz. Hiper rugalmas, deformálódása után visszanyeri eredeti alakját. Könnyen elnyeli a zajokat, ugyanakkor puha tömítőanyagként és rezgéscsillapítóként szolgál az autó utasterének műanyag részeihez is.

Telepítési útmutató: a CTK WaveFix 15 telepítési hőmérséklete minimum +10°C. Alaposan tisztítsd meg a felületet a szennyeződésektől, portól és a zsírtól. Ollóval vagy késsel vágd az anyagot a megfelelő méretűre, majd a papírt távolítsd el közvetlenül a használat előtt. Telepítéskor figyeljünk, hogy elkerüljük a légbuborékok kialakulását a felület és az anyag között.

Vastagság: 15 mm (7/15 mm a hullám legalacsonyabb/legmagasabb pontján)

Hangelnyelési szint : akár 85%

Mérete : 500 x 400 mm (0,2m2)

Lap / karton : 8 db / 1,6 m2

Javasolt telepítési hőmérséklet: + 10°C és + 30°C között

Hőmérséklettűrési tartomány: -40°C-tól + 100°C-ig

Négyzetméter ár: 13950Ft/m2

Termék részletei
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on